Redigera din egen sida Redigera din egen sida

Redigera din profilsida

När du är inloggad kan du själv påverka stora delar av den information som visas på dina profilsidor, både internt och publikt. Notera att du för varje del kan ange om informationen ska visas enbart internt eller även på den publika profilsidan.

Dina ändringar kommer att visas på din profilsida med en fördröjning, upp till c:a 15 minuter. Du kan behöva ladda om sidan och tömma cache-minne i din webbläsare för att se den uppdaterade versionen.

För mer hjälp om en viss funktion, välj i menyn.

Starta redigering

För att börja redigera din information, gå till din profilsida (länken kräver inloggning) och klicka på Redigera profil uppe till höger. (För att slippa hjälptexten, klicka på Visa inte igen)

Profilbild

Ladda upp en bild.

CV

Här kan du ladda upp en PDF med ditt CV.

Ingress

Skriv en kort sammanfattning av vad du gör.

Biografi

Biografin är längre än sammanfattningen, och den går att formatera.

Kurser

Här kan du bestämma vilka kurser som ska synas, beroende på vilka roller du har i dem.

"Finns även på"-länkar

Länka till dina konton på Twitter, Facebook med mera.

Publikationer

Du som har publikationer i DiVA kan göra ett urval som visas direkt, och även dölja de du inte vill skylta med.

Kontaktinformation

Uppgifter om din anställning och kontaktuppgifter, inklusive personliga meriter, hämtas från katalogen och du kan inte ändra dem här. Hittar du felaktigheter, kontakta din katalogadministratör.

Flera anställningar, visningsordning

Om du har flera anställningar kan du välja vilken anställning som ska visas först på din profilsida, sökresultat i medarbetarportalen och i katalogen. Du ändrar ordningen genom att klicka på knappen Ändra ordning och väljer sedan vilken anställning som ska visas först. Har man fler anställningar än två visas de övriga i bokstavsordning under den översta.