Redigera din egen sida Redigera din egen sida

Redigera din profilsida

När du är inloggad kan du själv påverka stora delar av den information som visas på dina profilsidor, både internt och publikt. Notera att du för varje del kan ange om informationen ska visas enbart internt eller även på den publika profilsidan.

Dina ändringar kommer att visas på din profilsida med en fördröjning, upp till c:a 15 minuter. Du kan behöva ladda om sidan och tömma cache-minne i din webbläsare för att se den uppdaterade versionen.

Starta redigering

För att börja redigera din information, gå till din profilsida (länken kräver inloggning) och klicka på Redigera profil uppe till höger. (För att slippa hjälptexten, klicka på Visa inte igen)

Kontaktinformation

Uppgifter om din anställning och kontaktuppgifter, inklusive personliga meriter, hämtas från katalogen och du kan inte ändra dem här. Hittar du felaktigheter, kontakta din katalogadministratör.

Flera anställningar, visningsordning

Om du har flera anställningar kan du välja vilken anställning som ska visas först på din profilsida, sökresultat i medarbetarportalen och i katalogen. Du ändrar ordningen genom att klicka på knappen Ändra ordning och väljer sedan vilken anställning som ska visas först. Har man fler anställningar än två visas de övriga i bokstavsordning under den översta.

Profilbild

Ladda upp en bild.

CV

Här kan du ladda upp en PDF med ditt CV.

Kort presentation

Skriv en kort presention av var du gör

Nyckelord

Används av Medarbetarportalens sökmoter för att ranka/visa din profil i träfflistan.

"Finns även på"-länkar

Länka till dina konton på Twitter, Facebook med mera.

Mina Kurser

Här kan du bestämma vilka kurser som ska synas, beroende på vilka roller du har i dem.

Biografi

Biografin är längre än sammanfattningen, och den går att formatera.

Forskning

Här kan du fritt berätta om din forskning vid Uppsala universitet. Du kan infoga länkar till andra webbsidor.

Publikationer

Du kan göra ett urval av vilka publikationer i DiVA du vill visa.