Logga in med GÄSTKONTO

För att logga in som en extern användare måste du ha:

Inbjudan

INBJUDAN TILL SAMARBETSYTA

Inbjudan hanteras av gruppens ägare. I mejlet finns en länk för att bekräfta medlemskapet i gruppen. Inbjudan är personlig.

Logga in som extern användare

1. Öppna mejlet med din inbjudan och klicka på knappen Fullfölj registrering.

2. Nu öppnas aktiveringssidan. Välj Gästkonto i medarbetarportalen.

3. Du blir nu ombett att välja ett lösenord.
  4. Klart! Nu är du inloggad i medarbetarportalen och har tillgång till samarbetsytan. En bekräftelse på medlemskapet skickas till dig via e-post.

TIPS! Nästa gång du loggar in kan du använda länken mp.uu.se/login på medarbetarportalens startsida.

HAR DU PROBLEM MED INLOGGNINGEN?

Om du har problem med inloggning kan du kontakta Medarbetarportalens support.