Logga in med GÄSTKONTO

För att logga in med gästkonto måste du ha ett blivit inbjuden till en gruppyta eller mötesyta och fått ett inbjudningsmail i din inbox.

Inbjudan skickas ut av gruppens administratör. I mejlet finns en länk för att bekräfta medlemskapet i gruppen. Inbjudan är personlig.

INBJUDAN TILL SAMARBETSYTA

Logga in som extern användare

1. Öppna mejlet med din inbjudan och klicka på knappen Fullfölj registrering.

2. Nu öppnas aktiveringssidan. Välj Logga in med gästkonto.

3. Du blir nu ombett att välja ett lösenord.
  4. Klicka Spara.
  5. Stäng ned webbläsaren. Öppna webbläsaren på nytt och logga in på medarbetarportalen https://mp.uu.se/
  6. TIPS! Nästa gång du loggar in kan du använda länken mp.uu.se/login till medarbetarportalens inloggningssida.

TIPS! Nästa gång du loggar in kan du använda länken mp.uu.se/login på medarbetarportalens startsida.

HAR DU PROBLEM MED INLOGGNINGEN?

Om du har problem med inloggning kan du kontakta Medarbetarportalens support.