Lönespecifikation

Via ett snabbverktyg på Min sida kan du direkt se din senaste lönespecifikation. Behöver du skriva ut eller ladda ner lönespecifikationen så kan du göra det i Primula webb.

När du har fått fram den kan du även skriva in år och månad (t.ex. 1404) och trycka Retur, för att se en tidigare.

Skärmbild: Val för tidigare lönespecifikation

Internet Explorer

Det går inte att komma åt lönebeskedet direkt i MP om man använder Internet Explorer. Explorer-användare får istället en länk till Primula webb, där lönebsekedet finns under valet Min sida.