Central News Navigation Portlet Central News Navigation Portlet

Senaste

2017-04-05

Välkommen med anmälan till MOOC

MOOC (Massive Open Online Courses) är öppna för alla och nu startar en ny omgång MOOCar från universitetet. Alla intresserade är välkomna att anmäla sig för att prova på den här inlärningsmodellen, det kostar inget och all undervisning sker via webben.

Alla anställda är välkomna att anmäla sig till universitetets s.k. MOOCar (Massive Open Online Courses) – öppna kurser som ges på webben.

Den 10 april startar en andra omgång av Cemus öppna kurs Climate Change Leadership på MOOC-plattformen FutureLearn. Kursen tar upp de utmaningar och möjligheter för innovation och ledarskap som öppnar sig i klimatförändringens spår.

Den 24 april startar Antibiotic Resistance: the Silent Tsunami.

Den 12 juni startar Understanding Financial Crisis: Business Cycles and Policy

Läs mer och anmäl dig till kurserna

Kontaktperson: Mats Cullhed

Birgitta Wilén