Central News Navigation Portlet Central News Navigation Portlet

Senaste

2017-01-10

Ny e-posttjänst till alla studenter i Office 365

Den 25 januari 2017 får alla studenter vid Uppsala universitet ett Microsoft Office 365-konto inklusive dess e-posttjänst. Det innebär att studenterna får 50 GB utrymme för e-post, fri tillgång till program som Word, Excel och PowerPoint samt 1 TB utrymme för fillagring.

Övergången från det gamla e-postsystemet till Office 365 sker stegvis och automatiskt utan att studenterna själva behöver göra något. Alla gamla brev och mappar flyttas över. De studenter som idag vidaresänder e-post får samma vidaresändningsadress inlagd i Office 365. Studenterna har kvar sin adress @student.uu.se och loggar in med sitt användarnamn och lösenord A.

Aktuell information om den nya e-posttjänsten finns här: http://www.uu.se/student/it-for-studenter/e-post/

För mer information kontakta IT Servicedesk via servicedesk@uu.se eller tel 018-471 44 00.

Gunilla Sthyr