Central News Navigation Portlet Central News Navigation Portlet

Senaste

2017-03-20

Forskar Grand Prix: Var med och tävla i bästa presentationen!

Den 29 september arrangerar Uppsala universitet tillsammans med Sveriges lantbruksuniversitet en deltävling av Forskar Grand Prix. Förra året var det SLU som vann deltävlingen, i år hoppas vi förstås på Uppsala universitet!

Vi söker forskare och doktorander som vill delta i årets tävling. På bara fyra minuter ska du berätta om din forskning så fängslande, inspirerande och pedagogiskt som möjligt. Publiken och en jury bedömer dina insatser och utser en vinnare som går vidare till finalen i Stockholm, som arrangeras av Vetenskap & Allmänhet, Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova.

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett e-mail till gunilla.sthyr@udm.uu.se  med en beskrivning (på svenska) vad du vill berätta om din forskning -  högst 100 ord. Bland de anmälda väljs fem deltagare som får delta i tävlingen i Uppsala.

Sista anmälningsdag är den 12 maj 2017.

Läs mer om Forskar Grand Prix

Gunilla Sthyr