Nyheter för anställda

Thu Sep 21 11:00:00 CEST 2017

Kom och diskutera pedagogik!

Alla lärare och forskare vid Uppsala universitet inbjuds till en universitetspedagogisk konferensdag den 12 oktober. Där kan du dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter kring undervisning och pedagogisk utveckling. Anmäl dig redan idag!

Thu Sep 21 09:30:00 CEST 2017

Forskar Grand Prix – rösta på bästa forskningspresentationen!

Den 29 september är det dags för Uppsalas deltävling i Forskar Grand Prix. Fem forskare från Uppsala universitet och två från SLU tävlar då om vem som gör den bästa forskningspresentationen på bara fyra minuter. Ta med kollegor och familjen och kom och rösta!

Wed Sep 20 16:04:00 CEST 2017

Budgetpropostitionen 2018

Idag presenterades budgetpropositionen av regeringen och den ger pengar till både forskning och utbildning för Uppsala universitet, visar en inledande analys vid Planeringsavdelningen.

Mon Sep 18 16:50:00 CEST 2017

Seminarium: Ny i Sverige idag - kollega imorgon

Välkommen till ett seminarium om de kompletteringsutbildningar som finns för apotekare, receptarier och biomedicinska analytiker med examen utanför EU/EES.

Mon Sep 18 12:54:00 CEST 2017

Fem frågor till rektorskandidaterna

De tre rektorskandidaterna presenterar sig själva helt kort samt svarar på några frågor om relationen till universitetet och tankar om rektorsämbetet.

Sat Sep 16 14:03:00 CEST 2017

Tre rektorskandidater till hörandeförsamlingen

Rekryteringsgruppen har idag beslutat att föra fram tre kandidater för rektorsposten till hörandeförsamlingen.

Thu Sep 14 15:08:00 CEST 2017

Snart är det personalfest!

I oktober är det dags för den årliga personalfesten som även i år äger rum på Uppsala Konsert&Kongress. Anmälan öppnar den 18 september.

Wed Sep 13 14:00:00 CEST 2017

Skype for business till hela universitetet

Chatt, flerpartssamtal, videosamtal och skärmdelning. Det är några av möjligheterna med Skype for business som från och med nu kan användas av anställda och övriga verksamma på Uppsala universitet

Tue Sep 12 15:39:00 CEST 2017

Nytt om inrikes tågresor

Fakturakortet TIM (tåg i Mälardalen) gäller endast september månad ut. Det finns nu tre alternativ att köpa tjänsteresor inom Sverige; via en app, via nätet eller via resebokaren på institutionen/avdelningen.

Mon Sep 11 11:25:00 CEST 2017

Informationssäkerhet på nästa konsistoriesammanträde

Informationssäkerhet vid Uppsala universitet och lokalförsörjning för 2018-2020, är några punkter vid det kommande konsistoriesammanträdet den 13 september.