• Friskvård (1)

Aktuellt för anställda

Tue Jan 16 12:00:00 CET 2018

Friskvårdsersättning även för dyrare sporter

Efter beslut i högsta förvaltningsdomstolen har gränsen för vad som anses som motion av enklare slag ändrats. Nu är det möjligt att få friskvårdsersättning även för aktiviteter som tidigare inte ansetts vara av "enklare slag".

Universitetsnyheter Friskvård

Mon Jan 15 10:00:00 CET 2018

Samtalsstöd erbjuds efter skottlossning

Under fredagskvällen ägde en skottlossning rum på en pizzeria i Flogsta och en utbytesstudent blev skadad. Studenten har fått vård och anhöriga är informerade. Polisutredning pågår och universitetets säkerhetsavdelning har kontakt med polisen.

Mon Jan 15 09:39:00 CET 2018

Upphandlade ramavtal på cateringtjänster

Den 15 januari börjar nya ramavtal för cateringtjänster att gälla. Avtalen gäller i ett år med möjlighet till upp till tre års förlängning. Avtalen är fördelade på 13 olika leverantörer inom 7 olika produktområden.

Thu Jan 11 09:06:00 CET 2018

Aggressivt spam – klicka inte på länken!

Vid 17-tiden på onsdagskvällen inkom ett e-postmeddelande med rubrikraden ”Viktig anmälan!!” till många anställda vid universitetet. I mailet står att rektor Eva Åkesson uppmanar mottagaren att klicka på en länk. Detta mail är ett spam. Klicka inte på någon länk utan släng mailet.

Mon Jan 08 15:11:00 CET 2018

Undvik säkerhetsproblem - uppdatera din dator!

De senaste dagarna har två säkerhetsproblem, eller buggar, uppmärksammats i både svenska och utländska medier. Se därför till att alltid hålla program- och hårdvaror uppdaterade enligt leverantörers rekommendationer.