Nyheter för anställda

Sat Jul 16 10:05:00 CEST 2016

Stöd med anledning av händelserna i Turkiet

Viktig information till utbytesstudenter och/eller anhörig till utbytesstudenter om det stöd som är tillgängligt med anledning av försöket till militärkupp i Turkiet.

Fri Jul 15 08:14:00 CEST 2016

Stöd med anledning av attacken i Nice

Viktig information till utbytesstudenter och/eller anhörig till utbytesstudenter om det stöd som är tillgängligt med anledning av händelserna i Nice.

Tue Jul 05 10:14:00 CEST 2016

Gemensam webbinloggning får nytt utseende

Den 11 juli införs en ny version av gemensam webbinloggning till universitetets alla webbtjänster. Detta ska dock inte medföra några driftstörningar.

Mon Jul 04 20:27:00 CEST 2016

Debatt i Almedalen om kunskap och internationalisering

Få svenska studenter reser utomlands och allt färre utländska studenter kommer till Sverige. När avgifter infördes för  tredjelandsstudenter tappade vi dessutom många studenter, även om antalet är på väg upp igen. Hur ligger Sverige till som kunskapsnation? Det var en fråga som rektor Eva Åkesson ställde till Almedalspanelen där även forskningsminister Helen Hellmark Knutsson (s) deltog.

Fri Jul 01 14:02:00 CEST 2016

Betala p-avgiften med mobilen

Från augusti 2016 kommer alla som parkerar på Akademiska hus/Uppsala universitets-områden – att kunna betala  parkeringen via en app på mobilen.