2017-06-01

Sommaren är här!

Efter en lång termin är det äntligen dags för sommarledighet och vila.

För oss i ledningen har våren som vanligt varit spännande, innehållsrik och intensiv. Vi har glatt oss åt universitetets forskningsframgångar och över engagerade studenter. Promotionerna har varit välbesökta, värdiga och vackra. Besökare har kommit i strid ström. Mest intensivt var det kanske under två majveckor när mer än 130 ”kritiska vänner” besökte universitetet som en del av KoF17-utvärderingen. Den konstruktiva kritik vi får är nyttig och kommer innebära viktiga förändringar. Vi har också fortsatt knyta samarbetspartners till oss, nu senast genom en överenskommelse med andra lärosäten i vårt närområde, östra Mellansverige.

När vi ser tillbaka på våren präglas intrycken av det engagemang, den bredd och de djupa kunskaper som finns samlade inom vårt universitet. Vi vill tacka för er insats och ert starka engagemang, ni har alla bidragit till universitetets framgångar!

Nu avslutar vi denna termin i Almedalen och kommer tillbaka till en minst lika givande höst.

Till dess: Glad sommar!

från rektor Eva Åkesson, prorektor Anders Malmberg och universitetsdirektör Katarina Bjelke

Gunilla Sthyr

News Category Portlet News Category Portlet