2017-09-12

Nytt om inrikes tågresor

Fakturakortet TIM (tåg i Mälardalen) gäller endast september månad ut. Det finns nu tre alternativ att köpa tjänsteresor inom Sverige; via en app, via nätet eller via resebokaren på institutionen/avdelningen.

Hittills har man kunnat åka på tjänsteresor i Mälardalen med ett så kallat TIM-fakturakort, men från och med den 1 oktober är den möjligheten indragen.

Det finns däremot tre nya alternativ för att boka inrikes tågresor med SJ fr.o.m. 1 oktober 2017:

1. SJ enkelbiljett köps i SJ-appen eller på sj.se. Passar den som reser ofta.
  2. SJ Regional Tur och Retur 24 h – passar sällanresenärer.
  3. Buntbiljetter – köps av resebokare och finns att hämta på institutionen/avdelningen.

Observera: undvik att betala tågresor med privat kreditkort eller kontanter.

Läs mer om inrikes tågresor

Birgitta Wilén

News Category Portlet News Category Portlet