Filmen är en uppföljning av Vision:Medfarm, där syftet också var att engagera och motivera oss i vårt arbete. Den lämpar sig bra för att visa bredden i verksamheten och förmedla känslor. Vi vill att tittaren ska få en wow-känsla och känna stolthet över vår fantastiska kompetens och samhörighet. 

Det finns en uppsjö av tillfällen där filmen lämpar sig för visning. Till exempel för att ge boost vid en ny termin, vid Medfarms kurser och utbildningar, i kommittéer, möten och när vi välkomnar nya medarbetare. Den kan också användas vid presentationer för donatorer och stiftelser, vid internationella besök och symposier eller vid konferenser och föreläsningar där vi deltar eller står som arrangörer.

Nu när många möten sker via Zoom är ett tips att lägga in en länk till filmen i din PPT-presentation. Kontrollera ljudet i datorn och titta på den tillsammans digitalt.

Hoppas att ni alla är med och bidrar med att sprida filmen. Särskilt nu medan den är ny! Skicka gärna dina tips på när den kan användas till kommunikatör Ebba Burman ebba.burman@uu.se.