2017-11-06

Malmberg föreslås fortsätta som prorektor

Nomineringstiden för kandidater till prorektor gick ut fredagen den 3 november. Såväl lärare, studenter och personalorganisationerna nominerar enhälligt professor Anders Malmberg.

Rekryteringsgruppen har därför idag beslutat att föreslå hörandeförsamlingen att Anders Malmberg ska få fortsatt förtroende som prorektor för perioden 2018-01-01 till 2020-12-31. Inga ytterligare nomineringar har inkommit. Samråd med konsistoriet äger rum i nästa vecka,  hörandeförsamlingen sammanträder i slutet av november. Konsistoriet beslutar om prorektor vid decembermötet.
Anneli Waara

News Category Portlet News Category Portlet