2017-09-21

Kom och diskutera pedagogik!

Alla lärare och forskare vid Uppsala universitet inbjuds till en universitetspedagogisk konferensdag den 12 oktober. Där kan du dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter kring undervisning och pedagogisk utveckling. Anmäl dig redan idag!

Konferensens rubrik är ”Bildning, utbildning och faktaresistens - universitetets roll i samhället” – något som i högsta grad är aktuellt att diskutera.

Det är avdelningen för kvalitetsutveckling vid universitetet som, vartannat år, arrangerar denna konferens i universitetspedagogisk utveckling på Uppsala universitet.

Konferensen är avsedd att vara en ämnes- och områdesöverbryggande mötesplats för samverkan, med syfte att stärka den egna pedagogiska meriteringen och att få ny inspiration. Alla lärare och forskare vid universitetet är välkomna att delta.

Tid och plats: 12 oktober på Campus Blåsenhus.

Sista dag att lämna in bidrag är den 23 augusti.

Sista anmälningsdag är den 28 september.

Birgitta Wilén

News Category Portlet News Category Portlet