2017-08-07

Hjälp en student!

Studenterna har kommit till Uppsala och Visby. För många av våra nya studenter, även för våra internationella studenter, är bostadssituationen akut så har ni ett extra rum, hyr ut det till en student.

Även ett tillfälligt boende under någon eller några veckor kan vara till stor hjälp för att lösa situationen och ge våra studenter en bra start på sin studietid. I Uppsala sker bostadsförmedlingen via bostadsportalen studentboet.se som drivs av Uppsala studentkår i samarbete mellan Uppsala kommun, Uppsala universitet och SLU.
Alla som har möjlighet att hyra ut rum eller annat boende kan annonsera kostnadsfritt på studentboet.se. Det går även bra att skicka mejl till  kontakt@studentboet.se eller ringa 018-480 31 20 eller 0723-22 19 81

I Visby kan den som har en bostad att hyra ut kontakta studentkåren Rindi: 0498-10 84 90 eller boende@rindi.com

Eva Åkesson – rektor
Anders Malmberg – prorektor