PageHeaderPortlet PageHeaderPortlet

TextPortlet TextPortlet

Återbruksprojekt Segerstedt

Nu är första omgången i Återbruksprojekt Segerstedt avslutad då alla möbler som tilldelades i våras har levererats ut till institutioner/motsvarande. Kvar i mellanlagret på BMC finns ca 1500 begagnade möbler som kan övertas av institutioner/motsvarande. På samma sätt som i den första omgången ska institutioner/motsvarande skicka in listor med möbelbehov. Behoven matchas med tillgängliga möbler så gott det går. Viktigt att notera är att möblerna är i använt skick, har vissa fasta mått och storlekar och att det inte kommer vara möjligt att få allt ifrån sin behovslista. För att alla ska få en chans kommer inte ”först till kvarn” tillämpas utan möbler kommer fördelas i hela organisationen efter bästa förmåga.

Möbelbehovsanmälan ska skickas institutionsvis. En anmälan per institution. Prefekt/motsvarande ska informeras innan önskemålet skickas in.   

Anmälan om möbelbehov sker i bifogad mall i bifogad mall, med uppgifter om möbelbehov, antal, mått, färg, träslag och kontaktuppgifter. behovet matchas sedan med de möbler som finns att tillgå, följt av ett erbjudande ni kan tacka ja eller nej till (jan-feb 2018).  

Skicka uppgifterna ovan till miljo@uadm.uu.se allra senast 21 december 2017.

Det som finns att tillgå är:

  • Förvaringsmöbler (Jalusiskåp, skjutskåp, bokhyllor, hurtsar, hyllsystem)
  • Höj- och sänkbara skrivbord. (Storlekarna varierar men de flesta är längre än 200 cm)
  • Bord (Mindre miljöbord, konferensbord, mindre mötesbord)
  • Sittmöbler (Udda stolar och fåtöljer)
  • Belysningar (Mindre antal skrivbords- och golvlampor)
  • Mattor

Möblerna övertas kostnadsfritt men leverans och upphämtning av möblerna står institutioner/motsvarande själva för, ett alternativ är att boka med Allt i Transport. Leverans kommer inte kunna ske innan 5 februari 2018.

Frågor? Kotakta miljo@uadm.uu.se