Kontakter i Outlook

Adressboken Kontakter är en lokal adressbok som finns på ditt Exchangekonto. Du kan dela den med andra användare, men i grundinställningen är det bara du som har behörighet till den. Vanligtvis används denna adressbok vid synkronisering med exempelvis mobiltelefon.

Adressboken är tillgänglig både i Outlook och i Outlook Web App.

Outlook 2010 Windows

Outlook 2011

Outlook Web App

Om du vill lägga till, ta bort m.m. i kontaktlistan och undrar hur man gör detta, se Hjälpen i Outlook 2010 windows, Outlook 2011 Mac OS, Outlook Web App

Föreslagna kontakter  är en adressbok som skapas av Outlook 2010. Om du inte har använt Outlook 2010 så finns inte denna adressbok med.

Ibland skickar du e-postmeddelanden till personer som inte finns med bland dina kontakter. Det här kan vara ett engångsmeddelande där du anger en e-postadress i rutan Till, Kopia, Hemlig kopia eller kanske svarar på ett meddelande från någon som inte finns med i din adressboks kontakter. Om du behöver hitta personens information senare, kan du med hjälp avFöreslagna kontakter hitta personen. Föreslagna kontakter listar automatiskt alla kontakter som du skickar ett meddelande till via Outlook 2010, men som inte finns i dina kontakter.