PageHeaderPortlet PageHeaderPortlet

TextPortlet TextPortlet

Informationsmöte om avhandlingsproduktion

Mötet är för dig som begärt en tidsplan och inom 4–5 veckor ska skicka in din avhandling till oss. Vi rekommenderar alla doktorander att gå för att inte missa viktig information samt att processen ska bli så smidig som möjligt för alla inblandade.

Under mötet informerar vi om vad du ska tänka på innan du skickar in din avhandling till oss och om din roll i arbetet inför tryck och leverans. Mötet består av en presentation på engelska med svar på vanliga frågor, genomgång av valmöjligheter i samband med tryckbeställningen och omslagets utformning, och hur du registrerar din avhandling i DiVA.

Om du har frågor så skicka dem till avhandling@ub.uu.se.

Datum: Se höstens alla datum

Tid: 09:30–11:30

Åhörarkopia: Klicka för att öppna (PDF)

Plats: Mötesrum "UUB CAR RUM IT", våning 5, Carolina Rediviva (Karta).

Vägbeskrivning: Carolina Rediviva, gå in genom huvudentrén, fortsätt till biblioteket, leta efter det röda skylten "Thesis production - Wait here" och vänta vid skylten. Vi kommer 5 min innan kursen börjar och tar dig till mötesrummet. Om du är sen, var snäll och kontakta oss.

Bokning: Vi bjuder in dig när du har begärt en tidsplan.

* Ny lokal och plats, det här mötet kommer att vara vid vårt kontor, se länk. Detta möte är även möjligt via Adobe connect. Kontakta oss så berättar vi mer.