Aktuellt för anställda

Thu Aug 24 14:11:00 CEST 2017

Ny teater blir ljuslykta i gammalt kvarter

Nu kan de vetenskapliga samtalen nå nya höjder i Uppsala. Humanistiska teatern är en aula som både är storslagen och intim på samma gång. Nu nomineras den till Årets bygge 2018 av Byggindustrin. Vill du kan du också sponsra en stol i teatern!

Tue Aug 22 10:31:00 CEST 2017

Nytt navigeringssystem lär dig hitta på campus

Svårt att hitta till ett möte med en kollega på annat campus? Nu kan du lätt hitta till rätt rum på alla campus med ett nytt navigeringssystem, som fungerar både inom och mellan campus.

Thu Aug 17 21:07:00 CEST 2017

Stöd med anledning av attacken i Barcelona

Viktig information till personal och till utbytesstudenter och/eller anhörig till utbytesstudenter med anledning av attacken i Barcelona.

Wed Aug 16 08:52:00 CEST 2017

Nominera en framstående alumn

Varje år delar Uppsala universitet ut utmärkelsen Årets Alumn till en alumn som gjort framstående insatser inom sin karriär eller utfört något annat värt att uppmärksamma. På bilden ses rektor Eva Åkesson och 2016 års pristagare Trita Parsi.

Mon Aug 07 11:36:00 CEST 2017

Hjälp en student!

Studenterna har kommit till Uppsala och Visby. För många av våra nya studenter, även för våra internationella studenter, är bostadssituationen akut så har ni ett extra rum, hyr ut det till en student.

Wed Aug 02 11:49:00 CEST 2017

Informationsmöte för dig som vill bli värdfamilj

Vill du bli värdfamilj åt en internationell forskare vid Uppsala universitet? "Families for International Friendship" (FIF) i Uppsala bjuder in till ett informationsmöte lördagen den 9 september.