Aktuellt för anställda

Thu Jun 29 15:28:00 CEST 2017

Årets mottagare av Karin Westman Bergs pris och stipendium

Klara Goedecke vid Centrum för genusvetenskap, Uppsala universitet, tilldelas Karin Westman Bergs stipendium på 30 000 kr. Linley Chiwona-Karitun, institutionen för stad och land, SLU, tilldelas Karin Westman Berg på 5 000 kr.

Wed Jun 28 13:02:00 CEST 2017

Lönerevision 2017

Arbetsgivaren och de fackliga organisationerna är nu överens om tidsplanen för nästa lönerevision som innebär att nya löner kommer att betalas ut i februari 2018. De nya lönerna gäller från och med den 1 oktober 2017.

Tue Jun 27 11:23:00 CEST 2017

Nya Matariki Fellows

Rektor har beslutat om tilldelning av medel för forskningsvistelser vid de åtta universitet som ingår i Matarikinätverket. Syftet med vistelserna är att öka antalet forskningskontakter och stärka internationella samarbeten.

Tue Jun 20 16:16:00 CEST 2017

Treårig verksamhetsplan för bättre planeringsförutsättningar

Större långsiktighet och fortsatt fokus på kvalitet och kompetensförsörjning präglar universitetets verksamhetsplan som fastställdes av konsistoriet idag. För första gången har den ett treårigt perspektiv i alla delar.

Mon Jun 19 10:04:00 CEST 2017

Mobiltelefoni i EU efter den 15 juni

Från och med den 15 juni 2017 gäller nya regler för roamingavgifter, när man tillfälligt använder mobilen i annat EU-land samt Norge, Island och Lichtenstein.

Thu Jun 15 09:42:00 CEST 2017

Kom och testa en lärplattform!

Uppsala universitet ska byta system för undervisning och ersätta bland annat Studentportalen. I höst behöver vi lärare och administratörer som utvärderar de lärplattformar som är aktuella.

Tue Jun 13 14:28:00 CEST 2017

Fördjupat regionalt samarbete ska stärka Uppsala universitet

Nu undertecknar sex lärosäten en överenskommelse om fördjupat samarbete som ska ge bättre förutsättningar att hitta gemensamma lösningar och samverkansvinster. Avtalet signerades på måndagen av samtliga rektorer på Mälardalens högskola i Västerås.

Thu Jun 08 13:28:00 CEST 2017

Nytt navigeringssystem smyglanseras för medarbetare

Svårt att hitta till ett möte med en kollega på annat campus? Den tiden är förbi, nu finns det en betaversion av ett nytt navigeringssystem som fungerar både inom och mellan campus. Var med och testa navigeringen redan nu för att det ska bli så korrekt som möjligt till lanseringen i höst.

Thu Jun 01 16:30:00 CEST 2017

Karinfonden ska stödja kvinnliga forskare

Thu Jun 01 13:32:00 CEST 2017

Sommaren är här!

Efter en lång termin är det äntligen dags för sommarledighet och vila.