News Category Navigation Portlet

News List Filter Portlet

Kategori

  • Alla (6)
  • Universitetsnyheter (6)

Central News List Portlet

Aktuellt för anställda

Thu Jun 27 00:00:00 CEST 2013

Statistik, fysik, biologi och hållbar utveckling har utvärderats

Universitetskanslersämbetet (UKÄ) har utvärderat Uppsalas magisterutbildning i biologi samt kandidatutbildningen i statistik - vilka bedöms ha mycket hög kvalitet, och utbildningarna i hållbar utveckling "hög kvalitet". Kandidatutbildningen i fysik och masterprogrammet i statistik får däremot omdömet bristande kvalitet.

Universitetsnyheter

Wed Jun 26 00:00:00 CEST 2013

Ny bildbank

Nu lanseras Uppsala universitets nya och efterlängtade bildbank. Här hittar du precis som tidigare bilder med anknytning till Uppsala universitet, men numera även logotyper, grafiska element och typsnitt för nedladdning.  Den nya bildbanken gör det lättare för användaren att hitta relevanta...

Universitetsnyheter

Wed Jun 19 00:00:00 CEST 2013

Välkommen Campus Gotland!

Idag invigs samgåendet mellan Högskolan på Gotland och Uppsala universitet, med invigningstal av rektor, upprop av de första studenterna på Campus Gotland, musik, parkour och intressanta föreläsningar. Uppsala universitet vill på många olika sätt välkomna sitt nya campus.

Universitetsnyheter

Wed Jun 19 00:00:00 CEST 2013

Driftstörningar i juni

Inför samgåendet mellan universitetet och Högskolan på Gotland kommer några av de centrala administrativa IT-systemen att stängas när de uppdateras med information om verksamheten på Gotland.

Universitetsnyheter

Tue Jun 18 00:00:00 CEST 2013

Den interna informationen får ny struktur

Medarbetarportalen tar nu ett stort kliv framåt genom att publicera den universitetsövergripande administrativa informationen i en ny och lätthanterlig struktur, samtidigt som en funktion för interna nyheter lanseras.

Universitetsnyheter

Tue Jun 18 00:00:00 CEST 2013

Besök sommarens utställning i Botaniska trädgården

Utställningen ”Tegel – Trädgård” av den internationellt erkända tegelkonstnären Ulla Viotti pågår hela sommaren i Botán. En utställning som hyllar, bland andra, både Carl von Linné och Elias Fries.

Universitetsnyheter

<
>