Du besöker just nu Medarbetarportalen utan att vara inloggad. Logga in så får du tillgång till dina grupper, nyheter och annat personanpassat material. Logga in Externa användare
Feedback

News Category Navigation Portlet

Arkiv

Senaste (10)

Innehållspresentatör Innehållspresentatör

2017-11-08

Nya sätt att beställa SJ-biljetter

TIM-kortet (trafik i Mälardalen) är avskaffat, nu är förstahandsalternativen att köpa biljett i SJ-appen eller on-line. Köp inte tågbiljetter med eget kreditkort, kontanter eller reskassa – det medför en hantering som är både tidsödande och kostnadskrävande.

Fakturakortet TIM (trafik i Mälardalen) finns inte längre hos SJ. Det betyder att man måste välja ett annat alternativt för bokning av resor, även inom Mälardalen. Alternativen för att boka tågbiljetter inrikes med SJ är flera, ett av de enklare är att koppla universitetets företagskonto till en SJ-app. Det går också bra att ringa universitetets upphandlade resebyrå.

Köp inte biljetter med privat kreditkort, reskassa eller med kontanter, det medför tidsödande hantering.

– Privata inköp innebär att du åker till fullpris samt att administrationen blir mer kostsam. Det är onödiga privata utlägg som kan hanteras smidigare med direktfakturering till universitetet. Du behöver inte heller registrera något i Primula. Med företagslösningar köper vi SL/UL/SJ-biljetter med mer fördelaktiga priser och bättre villkor, säger Marie Engegard, resesamordnare vid universitetet.

Här finns all information om hur man bokar tjänsteresor lokalt, inrikes och utrikes.

Birgitta Wilén

News Category Portlet News Category Portlet

  • Universitetsnyheter