2017-09-18

Seminarium: Ny i Sverige idag - kollega imorgon

Välkommen till ett seminarium om de kompletteringsutbildningar som finns för apotekare, receptarier och biomedicinska analytiker med examen utanför EU/EES.

Universitetet har på uppdrag av regeringen startat kompletteringsutbildningar för apotekare, receptarier och biomedicinska analytiker med examen utanför EU/EES, en främjandeinsats riktat till det stora antalet nyanlända akademiker som under de senaste åren kommit till Sverige. Utbildningarna startade i augusti 2017.

Under detta seminarium får du höra Shima Momeni & Birgitta Tomkinson (Medfarm) & Sofia Thorén (Nordiska språk) berätta om utbildningarnas syfte och uppbyggnad samt om de förberedande och behörighetsgivande kurser i svenska språket som universitetet anordnar för personer med sikte på framtida akademiska studier i Sverige.

Tisdag 3 okt kl 12.15 – 13.00

Sal: Betty Petterssonsalen Blåsenhus

Ingen föranmälan krävs (det serveras inte lunch)

Välkommen!