Avdelningen för universitetsgemensam IT (UIT) hanterar gärna era beställningar av IT-utrustning och licenser för mjukvara. Men för att UIT ska ha bästa möjlighet att leverera kring de kommande ledigheterna behöver beställningar inkomma i god tid.

  • Behövs ny utrustning före helgerna? Beställ så snart som möjligt, senast vecka 45 (10 november).
  • Behöver du en speciell mjukvara på din dator? Kontakta IT-support så snart som möjligt.
  • Även för utrustning eller mjukvara som behövs direkt efter semesterperioden är det störst chans att leveranser är i tid om er beställning inkommer före den 10 november.

Svårt att välja rätt prylar? 

UIT har sammanställt en lista över rekommenderad IT-utrustning. Beställningar från listan har större möjlighet att levereras på kort varsel. All rekommenderad IT-utrustning är noga utvald för att vara kostnadseffektiv, hållbar, säker och lättanvänd för alla användare vid universitetet. Dessutom är alla rekommenderade datorer klienthanterade vid leverans, vilket innebär att användaren inte behöver tänka på frågor kring program och licenser, säkerhetsinställningar och uppdateringar. Klienthantering avlastar till och med din verksamhet vid inventering och livscykelhantering av IT-utrustning – en bra lösning för alla! 

__________________________________________

Har du frågor? Kontakta IT-support.